Alene i midten af verden

Square

Nogen har vist på et tidspunkt regnet sig frem til, at verdens centrum skulle ligge i Tyrkiet. Jeg aner ikke, hvordan man beregner den slags, og det er vel også et spørgsmål om perspektiv? Men matematik og kulturimperialisme til side, giver det helt instinktivt god mening at sige sådan, når man er her. I dette strategisk vigtige stykke land mellem Europa og Asien har mange af historiens store civilisationer gjort deres indflydelse gældende og rørt i gryden til det kulturelle sammenkog, som Tyrkiet af i dag er resultatet af, og som har så helt utroligt meget mere at byde på end Alanya all-inclusive!

Så her befinder jeg mig nu. Med 16 dage til fri afbenyttelse. Fuldstændig fri. For jeg rejser alene denne gang. Og har ingen arbejdsopgaver med (ikke en gang et lille portræt til saadanborjeg.dk😉 ). Selvom jeg er en lonesome rider af natur, savner jeg nu alligevel indimellem nogen at dele og fordøje oplevelserne med. I stedet deler og fordøjer jeg her. Så tag med på tur, hvis du lyster (det er det eneste postkort, du får denne gang). 

Jeg landede her til eftermiddag i Göreme i Kappadokien, og min vært på Old Town Stone House fik mig nemt overtalt til at lægge ud med en tur på 4hjulscrosser rundt i området allerede samme aften. Billederne er fra den tur, der sluttede af med en smuk solnedgang over det særprægede landskab.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *